* Consumer Classroom’i koolidevaheline võistlus 2015

Consumer Classroomil on hea meel välja kuulutada 2015. aasta koolidevahelise võistluse „Digitaalne infosisu – tunne rõõmu ja kaitse end!” võitjad.

http://www.consumerclassroom.eu/et/content/koolidevaheline-v%C3%B5istlus-2015

Sel aastal esitati konkursile 10 projekti: neli videot, kolm veebisaidi lehte, kaks interaktiivset õppetundi ja üks salvestatud rollimäng. 15 riigi koolid nii Ida-Euroopast (Bulgaaria, Läti, Rumeenia, Serbia), Kesk-Euroopast (Austria, Horvaatia, Tšehhi, Poola), Lõuna-Euroopast (Itaalia, Malta, Portugal, Hispaania), Põhja-Euroopast (Taani, Iirimaa) kui ka Vaikse ookeani piirkonnast (Uus-Kaledoonia) tegid omavahel koostööd ning töötasid välja uuenduslikud projektid. Žürii valis 10 projekti hulgast eelnevalt välja 7 projekti ning kahenädalase veebihääletuse käigus selgus võitja.

Esikoht:

kahepäevane reis Brüsselisse, kus külastatakse Euroopa Liidu institutsioone, antakse 3416 häälega projektile „Turvaline klõpsamine”, mille esitas konkursile Horvaatia ja Rumeenia meeskond, kuhu kuulusid:

  • 10 õpilast Horvaatiast, keda juhendas Ivana Štiglec Horvaatias Osijekis asuvast gümnaasiumist „I.gimnazija Osijek”;
  • 10 õpilast Rumeeniast, keda juhendas Andreea Suciu Rosu Rumeenias Cluj-Napocas asuvast kolledžist „Colegiul Tehnic Ana Aslan”.

Nende projektiks on plakat, mis sisaldab videosid ja küsitlust kahe digitaalse infosisu käsitlemist puudutava aspekti kohta.

Teine koht:

ülejäänud kuus väljavalitud projekti saavad auhinnaks valida oma klassile vajaliku eseme. 

Kõik meeskonnad saavad aukirja. Teie, kes te konkursil osalesite, kuid ei võitnud, teadke, et Consumer Classroomi meeskond ja žürii nautisid väga teie projektide avastamist.

Suur tänu Consumer Classroomi meeskonna poolt teile osalemise ja huvi eest! Võiduprojekti ja kuue väljavalitud projektiga tutvumiseks uurige meie koolidevahelise konkursi finaliste: finaliste http://www.consumerclassroom.eu/et/inter_school_competition_finalists_2015