* MKM konkursi võit

* MKM konkursi võit

Lisainfo Viimati uuendatud: 11 Detsember 2013 Lisatud: 22 Aprill 2013

Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi pressiteade

19.04.2013

19.04.2013

Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi konkursi strateegilise partneri leidmiseks tarbijakaitse valdkonnas võitis MTÜ Tartu Tarbijanõustamis- ja Infokeskus.

Konkursi võitjalt ootab MKM Eesti vabatahtlike tarbijaühenduste koostöö edendamist, nende esindamist Euroopa tarbijate nõuanderühmas ning osalemist ja kaasarääkimist tarbijate õigusi ja huve puudutavatel teemadel kohalikul ja riiklikul tasandil.

Konkursi võitnud partneri tegevust toetatakse rahaliselt ning summa lepitakse kokku iga-aastaselt sõlmitavas lepingus. Selle aasta tegevusi toetab MKM alates 1. maist kuni aasta lõpuni 11 000 euroga. Konkurss võitjaga on võimalik lepingut pikendada kuni aastani 2015.

Konkursil osalenud tarbijakaitseühendusel pidi olema vähemalt 50 liiget, sõltumatu ettevõtjatest ja erakondadest ning piisav kogemus ja kompetents tarbijate teavitamisel, koolitamisel, nõustamisel ja abistamisel.

Kokku osales konkursil kolm vabatahtlikku ühendust.

Lisainfo: Tatjana Saarniit Tarbija- ja konkurentsipoliitika talituse peaspetsialist Tel: 6256418

E-post: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.